Bogács szállás   
Zöldvár Villa
Kezdőlap
Kapcsolat
Szállás áraink
Bogács
Rendezvények Bogácson
Bulilehetőségek üdülőnkben
Bogácsi Thermálfürdő
Foglalózás menete
Házirend
Zöldvár Erdei Nyári Tábor
Programajánló
Hírlevél
  Név:
  Email cím:
Kezdőlap > Bogács
Bogács Észak-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlõdõ üdülõfaluja. A termálfürdõ, a Bükk déli lejtõin termõ szõlõbõl készült tüzes bor, a vendégváró borospincék, a természeti látnivalók, a környék nevezetességei lehetõséget biztosítanak az aktív pihenésre. A Bogácsi Nyár számtalan kulturális rendezvénye, az évente megrendezett négynapos Bükkalja Borfesztivál és Nemzetközi Borverseny látványos programjai maradandó élményt adnak mindazoknak, akik felkeresik Bogácsot.
Van itt vadászati lehetõség, lehet lovagolni, a Hór-patak felduzzasztásával kialakított két mesterséges tó horgászparadicsom, az éttermek, vendéglátóhelyek a gasztronómiai kínálatot biztosítják. A Bükki Nemzeti Park közelsége, festõi szépsége, a történelmi Eger és a mezõkövesdi matyó népmûvészet maradandó élményt nyújt a tájat felkeresõ vendégeknek. Az itt élõk, a vendéglátók barátságos emberek. Jó szívvel, kedves szóval invitálják a vendégeket falujukba.

  A település termálfürdõje egész évben látogatható, gyógycentruma igénybe vehetõ. A 70 fokon feltörõ kénes víz reumatikus fájdalmakat, nõgyógyászati és bõrbetegségeket gyógyít. A gõzölgõ melegvíz a leghidegebb napokban is kellemessé teszi a fürdõzést.

http://bogacs.hu/index.php/hu/

 

 

C 2010 Zöldvár Villa - BOGÁCS
Cím: 3412 Bogács, Zöldváralja u. 7. | Tel/Fax: (49) 534-077 | Mobil: (30) 303-6000
www.zoldvarvilla.hu