Bogács szállás   
Zöldvár Villa
Kezdőlap
Kapcsolat
Szállás áraink
Bogács
Rendezvények Bogácson
Bulilehetőségek üdülőnkben
Bogácsi Thermálfürdő
Foglalózás menete
Házirend
Zöldvár Erdei Nyári Tábor
Programajánló
Hírlevél
  Név:
  Email cím:
Kezdőlap > Bulilehetõségek üdülõnkben
Nagyon sok olyan vendégünk van, akik azért térnek vissza hozzánk évről-évre, mert egyrészt megragadta őket a hely hangulata, másrészt igénybe vehetik az üdülő nyújtotta plusz szolgáltatásokat is mint pl. a borospince, a 25 és 85 fő befogadására kialakított fedett teljesen felszerelt grillteraszok, bográcsozó helyekkel. Itt minden korosztály megtalálja a számítását! A fiatalok, zenés-táncos mulatozással, az idősebbek pedig akár hangulatos esti beszélgetésekkel tölthetik az idejüket.
 
A velünk történő előzetes egyeztetés alapján a következőkre van lehetőség:

Bográcsgulyás + Borkóstolás

 Image

Vendégeinknek a házigazda szívesen bemutatja a környék nevezetes borait. Ezután mindenki a szájízének megfelelően választhat a kóstolt nedűk közül, és a társaság dönti el, hogy egy csendes esti beszélgetés, vagy akár egy zenés-táncos esti program következzen.

 Vacsora + Borkóstolás

Image

Vacsorával egybekötött pinceprogram menete: borospincénk előtt gyülekező (megbeszélt időpontban), házi pálinkával kínáljuk Önöket ill. friss pogácsával, majd levonulunk a pincébe ahol több fehér és vörösbort kóstolunk meg. Poharaikkal helyet foglalnak a vacsora helyszínén és tálaljuk az előre leegyeztetett vacsorát. Igény esetén élőzenével (30.000 Ft).

 

 vacsora pinceprogrammal (min. 15 fő)
 Borkóstolóval  2.800 Ft/fő
 Borkóstolóval + korlátlan borfogyasztással

 3.500 Ft/fő

 Természetesen arra is biztosítunk lehetőséget, és eszközöket, ha egy család, társaság saját maga akar bográcsozni, nyársalni illetve grillezni. A pince előtti téren lehet táncolni, a társaság hozhatja is a kedvenceit cd-n.

 bográcsozás/nyársalás/üstház: 2.000 - 5.000Ft/alkalom az ár fahasználat/létszám függvényében változhat, kellékeket biztosítjuk (hozni szükséges: eldobható műanyag poharakat, tányérokat, evőeszközöket)
Grillezők használata ingyenes (hozni szükséges: faszén, faszéngyújtó folyadék, eldobható műanyag poharakat, tányérokat, evőeszközöket)

 

C 2010 Zöldvár Villa - BOGÁCS
Cím: 3412 Bogács, Zöldváralja u. 7. | Tel/Fax: (49) 534-077 | Mobil: (30) 303-6000
www.zoldvarvilla.hu