Házisrend

I. A Zöldvár Villa igénybevétele

I. 1. Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshelyeik elfoglalása után recepciónkon bejelentőlap/vendégkönyv kitöltésére jelentkezzenek.

I. 2. Az üdülő területére kutyát, állatot nem lehet behozni.

I. 3. A szállásainkat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, a távozás napján 10 óráig lehet igénybe venni. Nevezett időpontoktól egyeztetés szerint felár megfizetésével lehet eltérni.

I. 4. A szobák ágyszámától eltérő létszám esetén térítés ellenében pótágyakat biztosítunk.

I. 5. Az üdülő igénybevételéért az érvényben lévő és kifüggesztett áraink ellenértékét előzetes megállapodás szerint számlázzuk ki. Csoportok esetén egy összegben kérnénk szállásukat rendezni. A szolgáltatásaink megfizetését recepciónkon érkezésük napján kérjük megtéríteni.

II. Az üdülő használati rendje

II. 1. Szállásainkon dohányozni szigorúan tilos! Dohányozni csak a kijelölt helyeken, illetve a teraszon és erkélyen lehet.

II. 2. A használati rend betartásáért a szülő, vagy pedagógus a együtt üdülő gyermekekért is felelős.

II. 3. A vendégek anyagilag felelősek a felszerelési tárgyaiért, melyet a szobaleltár tartalmaz, és azokat a vendég az érkezéskor átvesz, illetve távozáskor hiánytalanul átad. A hiányzó, vagy megrongált tárgyakat a vendég azonnal köteles megtéríteni.

II. 4. Az üdülőben 22 órától 7 óráig csendidő van. A csendidő alatt minden olyan tevékenységet kerülni kell, ami zavarja az üdülő vendégek nyugalmát. A csendrendelet be nem tartásából adódóan ha más vendégünk kijelentkezik szállásunkról a vétkes köteles rendezni teljes szállásdíját, ill. vendégeink nyugalma érdekében kötelezhetjük a szállás elhagyására, és a felmaradó vendégéjszakák kifizetésére.

II. 5. A gyermekek a szolgáltatásokat csak szülői felügyelet mellett használhatják (bográcsozók, grillező, játszótér, lengőteke stb.)

II. 6. Az elektromos berendezéseket (TV, hifi, villanytűzhely stb.) a biztonsági előírások betartásával csak felnőttek kezelhetik.

II. 7. A konyha felszereléseit szabadtéri sütés, főzés esetén kérnénkmaradéktalanul, leltár szerint eltakarítva visszahordani az adott szálláshelyre.

II. 8. A vendégeink által igénybe vett közösségi területeket (grillezőteraszok, közös társalgó, stb.…) ill. kellékeit (grillrács, bogrács stb.…) legkésőbb a használat másnapján reggel kérjük eltakarítani, visszarendezni. Elmulasztása esetén pótdíjat számolunk fel.

II. 9. Az üdülő felszereléseit az üdülőből kivinni, a szobákat átrendezni SZIGORÚAN TILOS!

Kérjük kedves vendégeinket, hogy az üdülő házirendjét szíveskedjenek betartani! Köszönjük.

Éjjel-nappali elérhetőség : 06-30/303-6000 vagy

06-30/349-4334 -es mobiltelefonokon.

Jó időt, kellemes üdülést, kikapcsolódást kíván a Szabó család.