Házirend

I. A Zöldvár Villa igénybevétele

I. 1. A szálláshelyeket az érkezés napján a szállásadó kíséretében 14 órától foglalhatják el, a távozás napján 10 óráig vehetik igénybe. A meghatározott időpontoktól eltérő érkezés vagy távozás esetén a szállásadóval való egyeztetést követően felár megfizetésével lehet eltérni.

A megadott érkezési / elutazási időpontban a tulajdonos vagy képviselője jelen van (igény esetén).

I. 2. A szállás igénybevételéhez, a bejelentkezéshez minden egyes vendég Lakcímkártyája és Személyi igazolványa szükséges.

I. 3. Az üdülő területére házi kedvencet nem lehet behozni, kivétel ez alól a fogyatékossággal élőket segítő kutya.

I. 4. A szobák ágyszámától eltérő létszám esetén térítés ellenében pótágyakat biztosítunk.

I. 5. Csoportok esetén a szállás költségeit lehetőség szerint kérjük egy összegben rendezzék.

II. Az üdülő használati rendje

II. 1. Szállásainkon dohányozni szigorúan tilos! Dohányozni csak a kijelölt helyeken, illetve a teraszokon és az erkélyeken engedélyezett.

II. 2. Gyermekek esetében a használati rend betartásáért a velük együtt érkező szülő, hozzátartozó vagy a kísérő pedagógus felelős.

II. 3. A vendégek anyagilag felelősek azokért a tárgyakért, melyeket a szobaleltár tartalmaz. Ezeket a vendég az érkezésekor átveszi, illetve távozásakor hiánytalanul átad. A hiányzó, esetleg megrongált tárgyak értékét a vendég azonnal köteles megtéríteni.

II. 4. Az üdülőben 22 órától 7 óráig csendidő van. A csendidő alatt minden olyan tevékenységet kerülni kell, amely zavarja az üdülő vendégek nyugalmát. A csendrendelet be nem tartásából adódóan – amennyiben más vendégünk kijelentkezik szállásunkról, – a vétkes köteles rendezni a távozó vendég fennmaradó szállásdíját, ill. – vendégeink nyugalma érdekében – kötelezhetjük őt/őket a szállás elhagyására és a fennmaradó vendégéjszakák kifizetésére. A rend be nem tartása esetén kártérítési számlát állítunk ki.

II. 5. A gyermekek a szolgáltatásokat csak szülői felügyelet mellett használhatják (pl. bográcsozók, grillező helyek, játszótér, stb.).

II. 6. Az elektromos berendezéseket (pl. TV, villanytűzhely, mikrohullámú sütő stb.) a biztonsági előírások betartásával csak felnőttek kezelhetik.

II. 7. A közösségi társalgóban lévő elsősegély doboz, a varrókészlet, az esernyők, a könyvek, a társasjátékok és a csocsó asztal ingyenesen rendelkezésre állnak.

II. 8. A konyha felszereléseit, a konyhai eszközöket a szabadtéri sütés vagy főzés esetén kérnénk eltakarítva, leltár szerint maradéktalanul visszahelyezni az adott szálláshelyre.

II. 9. A vendégeink által igénybe vett közösségi tereket (pl. grill teraszok, közös társalgó, stb.) ill. az azokhoz tartozó kiegészítő felszereléseket (pl. grillrács, bogrács stb.) legkésőbb a használat másnapján reggel kérjük rendben és tisztán hagyni, elpakolni és visszarendezni. Az említettek elmulasztása esetén pótdíjat számolunk fel.

II. 10. Takarítás hetente egyszer, ágynemű és törölköző cserével (egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén kérhető).

II. 11. Az üdülő felszereléseit (pl. törölköző, pléd, stb.) az üdülő területéről kivinni, illetve a szobákat átrendezni SZIGORÚAN TILOS!

Kérjük kedves vendégeinket, hogy az üdülő házirendjét szíveskedjenek betartani!

Köszönjük!

Elérhetőség: 0-24 órában telefonos ügyeleti szolgáltatás:

Szabó Péter Pál: +36 30/303-6000

Kellemes időtöltést és jó pihenést kíván a Szabó Család!